Creare site de prezentare

Îți oferim soluții personalizate pentru dezvoltarea unui site web care să reflecte identitatea și obiectivele afacerii tale. Un website de prezentare este conceput pentru a oferi informații despre afacerea ta, produsele sau serviciile oferite, precum și pentru a crea o prezență online profesională și atrăgătoare.

Consultanță și planificare:

În această etapă, echipa noastră va interacționa cu tine pentru a înțelege obiectivele, viziunea și cerințele afacerii tale. Vor fi discutate aspecte precum structura site-ului, conținutul, designul, funcționalitățile dorite și publicul-țintă. Pe baza acestor informații, vom dezvolta o strategie și un plan de acțiune pentru crearea website-ului de prezentare.

Design vizual

Un aspect important al unui website de prezentare este designul vizual atractiv și profesional. Echipa noastră de designeri va crea un aspect vizual și o identitate de brand care să corespundă valorilor și viziunii afacerii tale. Se vor creea elemente de design precum layout-ul paginilor, culorile, fonturile și imaginile pentru a oferi o experiență plăcută și coerentă utilizatorilor.

Dezvoltare și implementare

După aprobarea designului vizual, se va trece la dezvoltarea și implementarea efectivă a website-ului de prezentare. Echipa de dezvoltare va scrie codul, va crea structura site-ului, va integra elementele de design și va adăuga funcționalitățile necesare. Se va asigura că site-ul este responsive, adică se adaptează automat la diferite dispozitive și dimensiuni de ecran.

Creare de conținut

Îți putem oferi și crearea conținutului de calitate. Creatorii noștri de conținut vor lucra împreună cu tine pentru a da naștere la textele și imaginile care să transmită eficient mesajele cheie ale afacerii tale și să atragă audiența țintă. Conținutul va fi optimizat  SEO și va fi structurat corespunzător pe pagini.

Optimizare SEO

Un alt aspect important al unui website de prezentare de succes este optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Echipa noastră se va asigura că site-ul tău are o structură corectă și ușor de parcurs atât de către vizitatori cât și de motoarele de căutare, va integra cuvinte cheie relevante și va optimiza conținutul pentru a crește vizibilitatea și plasarea în rezultatele căutării.

Integrare cu rețelele de socializare

Pentru a-ți promova afacerea și a crește interacțiunea cu publicul tău țintă, îți recomandăm și integrarea cu rețelele de socializare. Vom adăuga butoane de distribuire pe rețelele de socializare, widget-uri pentru afișarea feed-ului social media sau alte elemente care să faciliteze distribuirea conținutului pe platformele de social media.

Testare și lansare

După finalizarea dezvoltării și implementării, website-ul va fi supus unui proces de testare pentru a ne asigura că funcționează corect și că oferă o experiență utilizator plăcută și facilă. După finalizarea testării, site-ul de prezentare va fi lansat oficial și va fi disponibil pentru vizitatori.

Întreținere și suport

Serviciile noastre de creare a unui website de prezentare pot include și suport continuu și întreținere. Vom efectua actualizări de securitate, rezolvarea problemelor tehnice, monitorizarea performanței și actualizări periodice ale conținutului sau designului.